Dimitris A.

Komisioneri për Migrim, Çështje të Brendshme dhe Shtetësi i BE-së, Dimitris Avramopoulos, ka thënë se shumë shpejtë do të ketë një lajm të mirë sa i përket liberalizmit të vizave për kosovarët.Ai ka thënë se është optimist në këtë proces, dhe se rruga nuk është larg.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *