Drejtësia në Shqipëri

Organizata ndërkombëtare për të drejtat e njeriut Amnesty International, thekson në raportin vjetor se dhuna familjare në Shqipëri mbetet e përhapur dhe të mbijetuarit e saj rrallë përfitojnë nga drejtësia.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply