Droga

Numri i përdoruesve të lëndëve narkotike edhe këtë vit mbetet një problem në rritje në Kosovë. Kureshtja e të rinjve dhe naiviteti i drogave të lehta morën jetën e rreth 6 deri 7 për qind nga 1200 përdorues problematik që janë të regjistruar në qendrën rehabilituese “Labyrinth”.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply