Facebook

Rrjeti social Facebook ka pësuar sot një ndërprerje masive, duke u bërë i paarritshëm për shumë përdorues në gjithë botën.Ndërprerja ka zgjatur rreth 40 minuta dhe ka prekur përdoruesit në Shtetet e Bashkuara, Azi, Evropë dhe Australi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply