Foto-bombat e kafshëve!

Nuk janë vetëm njerëzit ata që pëlqejnë të jenë në fokusin e foto-aparateve. Një dëshirë të tillë e kanë dhe kafshët, qofshin ato shtëpiake apo ato të egra. Fatkeqësisht, njerëzit, si “egositë që janë”, shpesh e harrojnë këtë fakt – por, janë kafshët aty për t’ua rikujtuar…

Në vijim ju sjellim disa nga fotografitë më interesante që qarkullojnë në internet, ku kafshët kanë dalë papritur në plan të parë të fotografive, madje dhe në momentet shumë delikate apo të papërsëritshme për njerëzit, siç janë dasmat.

Se cilat janë ato momente, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

Deveja e poshtër!

humor shtazet 001

Struci i uritur!

humor shtazet 002

Slothi i varur!

humor shtazet 003

Epshi i qenve!

humor shtazet 004

Lama në dasëm!

humor shtazet 005

Peshkaqeni në foto!

humor shtazet 006

Pilivesa… oh, jo, qeni! 

humor shtazet 007

Peshku i buzëqeshur!

humor shtazet 008

Foto! Jo pa mua!

humor shtazet 009

Në Milan je Lali!

humor shtazet 010

Kush qeshë më mirë?

humor shtazet 011

Gjirafa qafëgjatë!

humor shtazet 012

E unë?

humor shtazet 013

Nuk më plasë fare!

humor shtazet 014

Bishti, po bishti!

humor shtazet 015

Urime, urime!

humor shtazet 016

Jemi shoqe!

humor shtazet 017

Në mesin e fëmijëve!

humor shtazet 018

Buzëqesh shoku!

humor shtazet 019

Peshku pa tru!

humor shtazet 020

Çka po ndodhë këtu?!

humor shtazet 021

Përshëndetje njerëz!

humor shtazet 022

Buzëqesh para fotoaparatit!

humor shtazet 023

Urime çifti!

humor shtazet 024

Kur lopa tallet me kalin!

humor shtazet 025

Çfarë bën aty Lali?

humor shtazet 026

Fotografi familjare!

humor shtazet 027

Nusja me shoqe!

humor shtazet 028

Edhe njëherë, urime!

humor shtazet 029

Bisedoni ju lirisht!

humor shtazet 030

Një foto nën ujë!

humor shtazet 031

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply