Fotografitë e përkryera, të realizuara në momentin e duhur

Sado që përpiqemi, në shumicën e rasteve, duket mision i pamundur të realizojmë një fotografi të përkryer. Madje, sipas ekspertëve të fotografisë, gjasat për të realizuar një fotografi të tillë është 1 në 1 milion. Megjithatë, fatmirësisht, fotografi të tilla ekzistojnë, dhe ne po ua sjellim në vijim.

Këto fotografi janë vërtetë të mahnitshme, ndërsa janë realizuar në kohën e duhur, në momentin e duhur, nga një kënd i duhur.

Kohë më parë ua kemi sjellë një tekst tjetër për fotografitë e mahnitshme të realizuara në momentin e duhur – dhe, të gjithë juve që ju ka ikur kjo galeri pa e parë, atë mund të gjeni duke klikuar mbi këtë link: http://goo.gl/DHuRWn. /NGJYRA.COM/

Metamorfoza

foto momenti001

Kulla Sutro në San Francisko apo anija në mjegull

foto momenti002

Qeni në flluskë, apo qeni i reflektuar në flluskë

foto momenti003

Hëna mbi hotel në Dubai

foto momenti004

Qen apo kaproll

foto momenti005

Bukuroshja nga flaka

foto momenti006

A ka gjë më të bukur se këmbët e bebes?

foto momenti007

Martesa me bufin

foto momenti008

Njërin vesh lartë, targa

foto momenti009

Gogësima

foto momenti010

Fontana në Paris

foto momenti011

Në momentin e duhur

foto momenti012

 

Të thash më puth

foto momenti013

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply