Stilet e flokëve të meshkujve të famshëm

Të gjithë ne kemi nga një idhull nga bota e show-bizit. Ky admirim ndaj tyre vjen për arsye të ndryshme, qoftë për stilin e tyre të jetesës, për marrëdhëniet e tyre me publikun, për paraqitjet publike, për veshjen, dukjen apo dhe për stilin e flokëve të tyre.

Për këtë të fundit kemi përzgjedhur një listë të personave të famshëm të gjinisë mashkullore që kujdesen shumë për flokun e tyre. E si të mos duken mirë me ato flokë kur prapa tyre qëndron një ekip i tërë parukierësh!

Megjithëse ka shumë të tillë, ne kemi bërë një përzgjedhje të shkurtër, e cila pa dyshim se do t’iu pëlqejë fillimisht femrave, por edhe meshkujve që dëshirojnë të kopjojnë stilin e flokëve të tyre për të “shënuar” me femra. /NGJYRA.COM/  

firizi jared2

Jared Leto

frizi kendrick1

Kendrick Lamar

firizi harry4

Harry Styles

frizi chris6

Chris Hemsworth

frizi james3

James Franco

frizi anderson7

Anderson Cooper

frizi david5

David Beckham

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply