Frutat dhe perimet me forma interesante

A e keni gjetur ndonjëherë ndonjë frut apo perime në kopshtin tuaj që ngjason me diçka tjetër? Shumëkush po, madje me forma të pabesueshme…

Në vijim ju sjellim një koleksion të frutave të tilla që janë gjetur nga njerëzit në pjesë të ndryshme të botës, e të cilat i kanë ndarë me të tjerët nëpërmjet rrjeteve sociale.

Sidomos janë interesante ato fruta/perime që kanë marrë karakteristikat e trupit të njeriut. Për më shumë, shikojeni foto-galerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

fruta perime30 fruta perime29 fruta perime28 fruta perime27 fruta perime26 fruta perime25 fruta perime24 fruta perime23 fruta perime22 fruta perime21 fruta perime20 fruta perime19 fruta perime18 fruta perime17 fruta perime16 fruta perime15 fruta perime14 fruta perime13 fruta perime12 fruta perime11 fruta perime10 fruta perime8 fruta perime7 fruta perime3 fruta perime4 fruta perime2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply