Greqia

Liderët e eurozonës kanë arritur një marrëveshje paraprake me Greqinë për programin e ri të daljes nga kriza ekonomike, duke shmangur kështu falimentimin e vendit dhe daljes nga valuta euro.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply