HIV-AIDS

75 raste të reja me virusin HIV-AIDS janë konstatuar në vitin 2014 në Shqipëri dhe 5 prej tyre janë fëmijë që e kanë marrë semundjen nga nëna. Në Kosovë ka një numër konstant të rasteve të reja të infektuar, 4-5 brenda një viti.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply