Isa Mustafa

Në ditën e punëtorëve, ku Kosovën e gjen me një numër të madh të të papunëve dhe kur përfaqësuesit e sindikatave thonë se punëtorëve iu shkelen të drejtat elementare. Kryeministri Isa Mustafa ka thënë gjendja ekonomike është më shpresëdhënëse sesa prezantohet.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply