Isa Mustafa

Karta e LDK-së dhe partnerëve të koalicionit është vota, me të cilën disponojnë. Kartat iu kanë djegur atyre që nuk kanë vota dhe atyre që nuk tregojnë vullnet që deputetët të gjejnë mënyrën për të konstituar Kuvendin, ka thënë Isa Mustafa, kryetar i LDK-së.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply