ISIS

Zëvendës sekretari amerikan i shtetit, Antony Blinken, ka thënë se mbi 10 mijë pjesëtarë militantë të Shtetit Islamik (IS) janë vrarë që kur koalicioni ndërkombëtar ka filluar fushatën e saj ajrore kundër këtij grupi, nëntë muaj më parë në Irak dhe Siri.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply