Ivica Dacic

Zv/kryeministri i Serbisë Ivica Dacic në një intervistë për gazetën Danas ka deklaruar se do të ishte mirë që Serbia ta ndërrojë Kushtetutën. Sipas tij, në këtë mënyrë të gjitha vërejtjet dhe kërkesat e BE-së do të gjindeshin brenda sugjerimeve që i janë bërë Serbisë në procesin e integrimeve evropiane.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply