KEK

Në Kosovë për momentin, KEK prodhon energji elektrike me vetëm dy njësi në termocentralin Kosova B. Prishje të tilla të paparalajmëruara dhe të njëpasnjëshme rrezikojnë furnizimin e rregullt me energji elektrike.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *