Kështjella prej letre

Kjo kështjellë e mahnitshme është punuar e tëra vetëm prej letre!

Artistit japonez, Wataru Itou i janë dashur katër vjet për ta përfunduar këtë vepër komplekse, në të cilën në fund ka instaluar edhe ndriçimin dhe trenat lëvizës, natyrisht edhe ata të punuar prej letre.

keshtjelle letre4

Titulli origjinal  në gjuhën japoneze i kësaj vepre është Umo no Ue no Oshiro, që do të thotë Kështjella në Oqean. Për herë të pare kjo vepër është ekspozuar në vitin 2009, në ekspozitën e mbajtur në Umihotaru. /NGJYRA.COM/

keshtjelle letre1 keshtjelle letre5 keshtjelle letre2 keshtjelle letre8 keshtjelle letre7

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply