Këto janë vendet më të bukura në botë!

Peizazhet më të bukura të botës zakonisht mund t’i shohim derisa jemi duke udhëtuar me aeroplan. Megjithatë, falë kompanisë AirPano, nuk duhet të presim udhëtimin e radhës – sepse të punësuarit e kësaj kompanie kanë realizuar një set të fotografive nga ajri me peizazhet më të bukura nga bota.

Një ekip prej 12 fotografëve ka filluar misionin e fotografimit të vendeve më të bukura në botë që nga viti 2006, ndërsa deri më tash ka realizuar fotografi në 230 lokacione – që konsiderohen si më të mahnitshme në planetin tonë.

Për t’i realizuar këto panorama, fotografët kanë shfrytëzuar dronët dhe helikopterët – dhe krahas metropoleve botërore, ata kanë fotografuar edhe peizazhet natyrore, si ujëvarat, vullkanet dhe shumë lokacione tjera, të cilat tashmë mund t’i shihni nga një përspektivë krejt tjetër.

Kënaquni me këto pamje 13 pamje të përzgjedhura në vijim. /NGJYRA.COM/

panorama1

Ujëvara Iguazu, kufiri Brazil-Argjentinë

panorama2

Dubai nga ajri

panorama3

Ujëvara e Engjëllit, Venezuelë

panorama4

Barcelona, Spanjë

panorama5

Ujëvarat e Viktorisë, Zambi

panorama6

Islanda nga ajri

panorama7

Vullkani Plosky Tolbachik

panorama8

Mont Everesti

panorama9

Porta e Triumfit, Paris

panorama10

Manhattan, New York

panorama11

Koralet e Australisë

panorama12

Taxh Mahali, Indi

panorama13

Ishulli Ha Long, Vietnam

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply