Festivali i luleve në Madeira, një atraksion i veçantë turistik

Festivali i luleve në Madeira në Portugalisë (Madeira Floëer Festival), çdo vit shënon fillimin e pranverës, ndërkaq tashmë është shndërruar në një atraksion të njohur turistik.

Ky festival është një tribut për lulet e bukura, ndërsa zhvillohet përgjatë rrugëve të Funchalit, që pushtohen nga muzika, ngjyrat e ndryshme, dhe aromat e këndshme të luleve.

Pika qendrore e këtij festivali është Parada e luleve, ku grupet e organizuara – me pjesëmarrjen e qindra personave – defilojnë rrugëve të këtij qyteti, të veshur me kostume që përshkruajnë lulet, ndërsa vallëzojnë nën ritmin e muzikës së përzgjedhur.

Se sa i mahnitshëm është ky festival, mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

Madeira fest 00001 Madeira fest 00002 Madeira fest 00003 Madeira fest 00004 Madeira fest 00005 Madeira fest 00006 Madeira fest 00007 Madeira fest 00008 Madeira fest 00009 Madeira fest 00010 Madeira fest 00011 Madeira fest 00013 Madeira fest 00014 Madeira fest 00015 Madeira fest 00016 Madeira fest 00017 Madeira fest 00018 Madeira fest 00019 Madeira fest 00020 Madeira fest 00021 Madeira fest 00022 Madeira fest 00023

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply