Kompanitë e karburanteve

37 kompanive të tregtimit të naftës, gazit dhe nënprodukteve me shumicë në Shqipëri u është pezulluar aktiviteti. Ministria e Energjitikës thotë se këto subjekte u kanë shitur shqiptarëve karburant me cilësi të dobët.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *