Korrupsioni

Lëvizja ‘Fol’ ka publikuar një raport ku thuhet se gjatë vitit 2014 Policia, Prokuroria dhe Gjykatat kanë pranuar gjithsej 3526 lëndë të korrupsionit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply