Ballkani

Korrupsioni është pengesa kryesore e përparimit në Ballkan që krijon dobësi që mund të shfrytëzohen nga autokratët dhe ekstremistët e dhunshëm, ka deklaruar ndihmës-sekretarja amerikane e Shtetit, Victoria Nuland.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply