Kosovë – Maqedoni me letërnjoftime

Prej 17 prill, ka hyrë në fuqi marrëveshja ndërshtetërore mes Maqedonisë dhe Kosovës, që qytetarët e të dy vendeve të mund të udhëtojnë vetëm me letërnjoftime. Marrëveshja për këtë çështje është nënshkruar më 8 shkurt 2016 nga ministrat e Jashtëm të dy vendeve me qëllim të shërbimit të politikave lehtësuese në frymën e bashkëpunimit rajonal dhe më gjerë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply