Kur femrat lavdërohen me listën e dashnorëve

Grumbullimi i “trofeve seksuale” assesi nuk është pasion vetëm i meshkujve. Edhe shumë femra i kanë meshkujt vetëm për seks. Për cilat femra është fjala?

Ç’është “trofeu” i seksit?

Sipas mendimit të kolumnistes së revistës Guardian, Pamela Stephenson Connolly i ashtuquajturi “trofeu seksual” është seksi kur ka të bëjë me joshjen e meshkujve ekskluzivisht për shkak të kënaqësive seksuale, pas të cilave me indiferencë gjithmonë i largojnë.

Gazetarja Simcha Whitehill ndërkaq, konstaton se femra të tilla ka gjithnjë e më shumë.

A është bërë seksi trofe trend i ri midis femrave të pamartuara? A janë vërtet meshkujt viktima të seksit të tillë apo në të edhe vetë ata kënaqen? Kënaqja për mashkullin me siguri zgjat aq gjatë derisa edhe seksin të mos e kuptojë si aventurë të shkurtër dhe të shpejtë.

Aksione shumë të zjarrta

alone111

Gjatë kohës kur seksi pothuajse bëhet i arritshëm, me vetëm një shtypje butoni midis femrave mund të shihet rritja e seksit trofe, përkatësisht të takimeve vetëm për aventura të shpejta.

Disa thonë që viteve të fundit pikëpamjet e meshkujve dhe të femrave kanë ndryshuar në mënyrë drastike. Femrat e kanë vendosur karrierën para ndjenjave dhe lidhjes dashurore, ndërsa meshkujt gjithnjë e më shumë dëshirojnë butësi dhe siguri.

Tek seksi për trofe nuk është fjala vetëm për pushtimin e mashkullit dhe pastaj për dëshirën që sa më parë të lirohen nga “viktima” e tyre, por fjala është për vetëbesimin shumë të madh seksual të femrave të cilat mendojnë që mund të bëjnë për vete çdo mashkull që e dëshirojnë.

Natyrisht, fjala është për listën e meshkujve me të cilët kanë fjetur, sepse i konsiderojnë si dhuratë të tyre.

Seksi trofe për arritjen e vetëbesimit?

GINGER GONZAGA, KATE SIMSES

Seksi trofe është vetëm një konfirmim i vetëbesimit seksual dhe i grumbullimit të dhuratave në formë njerëzish, lokacionesh dhe mënyrash të seksit. Do të mund ta përkufizonim si fetish, i cili te disa femra grumbullimi i objekteve, përkatësisht kujtimeve të cilat u përkasin meshkujve me të cilët kanë fjetur.

Shumica syresh dëshirojnë vetëm aventurë të shpejtë në të cilën nuk dëshirojnë t’i përfshijnë ndjenjat. Nëse mashkulli ka dëshiruar aventurën ta shndërrojnë në lidhje serioze, shpejt do të përjetojnë dush të ftohtë. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply