Liberalizimi i vizave

Përmbushja e të gjitha kritereve të BE-së për liberalizimin e vizave nuk do t’i mjaftojë Kosovës që të përfshihet në Zonën e Shengenit, përderisa ka migrime jolegale dhe numër në rritje të azilkërkuesve. Kështu thonë analistë dhe njohës të proceseve integruese evropiane.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *