Lufta me jastëkë – një fenomen që po e pushton botën!

Në sheshin Trafalgar të Londrës, për çdo vit – më 4 prill – organizohet një manifestim interesant, ku mijëra njerëz përfshihen në një luftë të vërtetë, por që, çdoherë, kalon pa pasoja. Beteja e ashpër në mes të mijëra njerëzve zhvillohet me armë të pazakonshme – jastëkë.

Kjo betejë zhvillohet si pjesë e një iniciative botërore që ka marrë dhenë në internet, për të shënuar Ditën e Luftës me Jastëk, dhe krahas Londrës, e cila këtë vit e organizoi atë për herë të shtatë me radhë, një manifestim i tillë organizohet edhe në mbi 100 qytete tjera të botës, si në Budapest, Amsterdam, Maastricht, Hong Kong, Oxford etj.

lufta me jastek 024

Njerëzit janë aq shumë të ngazëllyer me këtë manifestim, sa qe puplat e jastëkëve fluturojnë gjithandej atë ditë. Ndërkaq, ajo shihet si mënyrë shumë e mirë që njerëzit të argëtohen dhe të lirohen nga stresi i përditshëm me të cilin ata ballafaqohen në jetën e tyre.

Se si duket kjo betejë mund të shihni në fotogalerinë që e shoqëron këtë shkrim. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

lufta me jastek 025 lufta me jastek 013 lufta me jastek 006 lufta me jastek 005 lufta me jastek 009 lufta me jastek 010 lufta me jastek 011 lufta me jastek 018 lufta me jastek 017 lufta me jastek 016 lufta me jastek 015 lufta me jastek 014 lufta me jastek 003 lufta me jastek 004 lufta me jastek 020 lufta me jastek 021 lufta me jastek 022 lufta me jastek 023 lufta me jastek 012 lufta me jastek 008 lufta me jastek 007 lufta me jastek 001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply