Makina skrapi të shndërruara në makina të mahnitshme sportive

Kushdo që thotë se jo gjithkush sot mund të posedojë një makinë të bukur sportive, gabohet rëndë – së paku kur bëhet fjalë për pamjen e jashtme të makinës.

Nëse nuk besoni në këtë gjë, atëherë duhet të merrni shembull Lituaninë. Në këtë vend, makinat skrapi dhe shkuma poliuretani janë shndërruar në mall shumë të kërkuar.

Për çfarë bëhet fjalë? Për një trend të pabesueshëm në mesin e lituanezëve për të pasur një makinë të bukur sportive – qoftë dhe vetëm për nga pamja e saj.

makina shkuma 001

Për të poseduar një makinë të tillë, para se gjithash duhet të posedoni një makinë skrapi, siç është p.sh. Mercedes-Benz CLK-Class– të cilën do ta prezantojmë në këtë shkrim – ta zhveshni atë nga forma origjinale – duke i dhënë formën sportive, të veshni atë me shkumë poliuretani në formën e dëshiruar, të vendosni maskën e dëshiruar të interierit, dhe të ngjyrosni atë me ngjyrën e preferuar.

Në fund klienti do ta ketë një makinë të pabesueshme sportive – së paku për nga pamja e interierit, e sidomos eksterierit. /NGJYRA.COM/ Foto: Reddit

makina shkuma 002 makina shkuma 003 makina shkuma 004 makina shkuma 005 makina shkuma 006 makina shkuma 007 makina shkuma 008 makina shkuma 009 makina shkuma 010 makina shkuma 011 makina shkuma 012 makina shkuma 013 makina shkuma 014 makina shkuma 015 makina shkuma 016 makina shkuma 017 makina shkuma 018 makina shkuma 019 makina shkuma 020 makina shkuma 021 makina shkuma 022 makina shkuma 023 makina shkuma 024 makina shkuma 025 makina shkuma 026 makina shkuma 027 makina shkuma 028 makina shkuma 029 makina shkuma 030

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply