Makinat më të çuditshme në botë

Shumica prej nesh kemi makina të zakonshme – qoftë një VW të vjetër, Opel, Mercedes…, apo dhe një Ferrari të kuq e të ri. Në përgjithësi, rrugët tona janë të stërmbushura me makina të këtyre llojeve – dhe vështirë se ngjallin vëmendjen tonë.

Përderisa VW-ja do të mund të nënkuptonte një person me të ardhura jo të kënaqshme, ndërsa Ferrari një pasanik të llastuar – në fund të fundit, makinat e tyre humbasin në oqeanin e makinave të ngjashme që çdo ditë qarkullojnë nëpër rrugët tona.

makina cudi10

Sidoqoftë, nëse vërtetë dëshironi të jeni të veçantë dhe të tregoni jo vetëm statusin tuaj financiar por dhe personalitetin – atëherë, keni nevojë për një makinë që nuk gjendet në auto-sallone. Keni nevojë për diçka më ndryshe, diçka më të çmendur dhe diçka absolutisht unike.

Për t’iu ndihmuar në këtë drejtim, për ju kemi përzgjedhur makinat më të çuditshme – më unike që janë prodhuar, respektivisht modifikuar ndonjëherë. /NGJYRA.COM/

makina cudi20 makina cudi19 makina cudi18 makina cudi17 makina cudi16 makina cudi15 makina cudi21 makina cudi14 makina cudi13 makina cudi12 makina cudi11 makina cudi9 makina cudi8 makina cudi5 makina cudi6 makina cudi4 makina cudi3 makina cudi2 makina cudi1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply