Marte Tunaj

Marte Tunaj është gruaja e vetme në Kosovë që ka dëshmuar për dhunimin e kryer gjatë kohës së luftës. Ajo ka një porosi për femrat dhe gratë e dhunuara gjatë luftës: Rrëfeni dhe vetëm rrëfeni dhe tregoni botës se çka ndodhi me ne.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply