Migrantët

Rreth 11 mijë kosovarë janë kthyer në vend këtë vit nga vende të ndryshme evropiane.Shumica prej tyre janë pjesë e valës së madhe të emigrantëve të muajve të fundit të vitit 2014 dhe muajve të parë të vitit 2015. Deri në fund të këtij viti pritet të kthehen edhe 10 mijë emigrantë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply