Mobiliet multifunksionale

‘Multiplo’ është një njësi modulare dhe multifunksionale e mobilieve, që ka për qëllim t’ju ndihmojë që në mënyrë sa më të lehtë ta rregulloni interierin tuaj.

Stili, funksionaliteti, dhe mbi të gjitha adaptimi në hapësira të vogla, janë karakteristikë kryesore e kësaj njësie modulare.

Ky dizajn multifunksional, është shumë praktik dhe me disa lëvizje të thjeshta ai mund të shndërrohet në divan, shtrat të fjetjes, tavolinë si dhe dizajne tjera sipas dëshirës tuaj. /NGJYRA.COM/

Multiplo2 Multiplo6 Multiplo5 Multiplo4 Multiplo3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply