Modele të qilimave bashkëkohorë

Një koleksion i qilimave modernë, të dizajnuar nga Sonya Winner, spikatet nga përdorimi i theksuar i ngjyrave dhei një game të gjerë të formave gjeometrike.

Qilimat, me shumëllojshmëri të ngjyrave të gjalla e energjike, ofrojnë një grafikë të bazuar në parime matematikore e cila ju shton atyre karakter dhe krijon një atmosferë zbavitëse dhe aventureske.

qilimat sonia10

Të dizajnuar për t’u përshtatur në shtëpitë dhe banesat me plan të hapur – pra që nuk kanë fare ose kanë fare pak mure të brendshme ndarëse – këta qilima jo vetëm që janë një karakteristikë e bukur dalluese eçdo shtëpie, por ata gjithashtu janë edhe të qëndrueshëm dhe jetëgjatë.

Dizajni bashkëkohor i këtyre qilimave transformon çdo hapësirë – ​duke i shtuar asaj ngrohtësi, cilësi dhe shumëllojshmëri ngjyrash.

qilimat sonia9

Ekipi i Sonya Winner po ashtu mund ta modifikojë qilimin dhe t’ju tregojë se si do të përshtatej ai në dhomën tuaj. /NGJYRA.COM/

qilimat sonia5 qilimat sonia14 qilimat sonia9 qilimat sonia6 qilimat sonia3 qilimat sonia19 qilimat sonia2 qilimat sonia4 qilimat sonia11 qilimat sonia12 qilimat sonia15 qilimat sonia16 qilimat sonia17

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply