MPB

Ministria e Punëve të Brendshme ka përgatitur dhe funksionalizuar aplikacionin online për aplikim për pajisje me patentë shoferë të Republikës së Kosovës.Përmes këtij aplikacioni, qytetarët mund të aplikojnë online për pajisje me patentë shoferë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply