Nik Nika

Të paktën 4 persona të armatosur kanë rrahur dhe grabitur brenda në shtëpinë e tij ish-kryetarin e komunës Fierzë në rrethin e Pukës, Nik Nika. Ai është zgjedhur për dy mandate në këtë detyrë nën siglën e Partisë Demokratike.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply