Lirim Hajrullahu

Udhëtoi drejt Kanadasë së largët si refugjat, mirëpo fati deshi që ai tani të jetë një yll në këtë vend. Kosovari Lirim Hajrullahu është shndërruar në një yll të ragbit të Kanadasë dhe tani luan në skuadrën Winnipeg Blue Bombers.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply