Një fortesë moderne që kujton të kaluarën e lavdishme

Një mini-kështjellë përgjatë bregdetit të Holandës u transformua në një pavijon spiral arti dhe kafene njëkohësisht – sipas projektit të kompanisë Emma Architecten.

E klasifikuar si pjesë e trashëgimisë botërore, fortesa Fort Diemerdam është një nga fortifikimet e pakta bregdetare të Amsterdamit që është ndërtuar në fund të shekullit të nëntëmbëdhjetë.

Fort Diemerdam18

Fortesa miniaturë pjesë e fortifikatës së dikurshme, është projektuar në mënyrë që, jo vetëm të rigjallërojë vendin por, gjithashtu, edhe të tërheqë më shumë turistë.

Fortesa i është përshtatur kohës së sotme, por në të njëjtën kohë, i bën jehonë historisë ushtarake të vendit. /NGJYRA.COM/

Fort Diemerdam3 Fort Diemerdam11 Fort Diemerdam13 Fort Diemerdam16 Fort Diemerdam17 Fort Diemerdam14 Fort Diemerdam1 Fort Diemerdam7Fort Diemerdam10

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply