Një fshat përrallor nga bambuja

“Fshati i gjelbër” quhet një kompleks turistik në Bali, pranë lumit Ayung, jo shumë larg zonës së kampingut që gjendet në luginën e lumit.

Ky fshat i mahnitshëm, ku 18 shtëpitë e tij janë të ndërtuara nga druri i bambusë, është i dizajnuar nga kompania Ibuku  – ndërsa realizimi i tij është bërë nga mjeshtrit e shquar lokalë.

fshati bambu1

Shtëpitë prej bambusë janë shumë kualitative, ofrojnë komoditet të duhur, ndërsa janë të lidhura ngushtë me naytrën.

Shtëpitë janë funksionale, ndërsa dhe mobiliet dhe të gjitha orenditë janë ndërtuar dhe vendosur në harmoni me natyrën. /NGJYRA.COM/

fshati bambu3 fshati bambu2 fshati bambu7 fshati bambu8 fshati bambu9 fshati bambu10 fshati bambu11 fshati bambu12 fshati bambu13 fshati bambu5 fshati bambu17 fshati bambu16 fshati bambu15 fshati bambu14 fshati bambu19 fshati bambu20

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply