Një vilë moderne buzë detit

A do të dëshironit të jetoni një jetë luksoze në një shtëpi moderne? Këtë lloj të shtëpisë ua sjellin arkitektët e studios projektuese Zahavi.

Vila që po ua prezantojmë sot është pjesë e arkitekturës bashkëkohore, e ndërtuar në bregdetin mesdhetar, në qytetin Ashdod – qyteti i gjashtë më i madh në Izrael.

shtepi deti1

Shtëpia karakterizohet nga konturat ultra-moderne të fasadës, ndërsa edhe interieri është rregulluar me shije dhe stil. Për më shumë shikojini fotot në vijim. /NGJYRA.COM/

shtepi deti7 shtepi deti3 shtepi deti9 shtepi deti5 shtepi deti6 shtepi deti8 shtepi deti4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply