Njerëzit nga çeliku, ja çfarë mund të durojnë ushtarët kinezë

Në rrjetin social kinez, Weibo, këto ditë është postuar një video-material, ku shihet një stërvitje ushtarake e formës më brutale të mundshme.

Se ku është mbajtur kjo stërvitje nuk bëhet e ditur – mirëpo, sipas komenteve të lexuesve, mendohet se ato janë realizuar në një tempull shaolinësh, ngase dhe metodologjia e stërvitjeve duket e tillë.

Shaolinët janë të njohur për përballimin e sfidave më të vështira fizike e mendore, dhe duket se edhe këta ushtarë kanë mësuar shumë prej tyre.

Se çfarë dhimbjesh dhe torturash fizike janë në gjendje të përballojnë këta ushtarë, mund të shihni në video-materialin që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply