Njihuni me fotografin që udhëton nëpër botë dhe fotografon dyert…

Fotografi portugez, Andre Vicente Goncalves, i cili ka bërë emër në botë duke fotografuar dritaret në vendet që vizitonte, tashmë ka sjellë një tjetër projekt interesant, “Dyert e botës”.

Në këtë projekt ai ka sjellë një kolazh dyersh nga pjesë të ndryshme të botës, që pasqyrojnë traditën, kulturën por dhe koloritin e një vendi të caktuar.

Dhe, përderisa të tjerët – dyert i konsiderojnë si gjë praktike dhe të domosdoshme për një ambient jetese, Andre vlerëson se dyert nuk janë vetëm për t’u hapur dhe për t’u mbyllur, por dhe për t’u admiruar.

Se sa të mahnitshme janë dyert, respektivisht çfarë kolazhi të bukur fotografish ka realizuar Andre duke shëtitur nëpër botë, mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellin në vijim.

Ndërkaq, më poshtë mund të gjeni dhe një fotogaleri të përzgjedhur të dritareve, që i dhanë atij njohjen botërore. /NGJYRA.COM/

Spanjë

dyer kolorit 0001

Portugali

dyer kolorit 0002

Rumani

dyer kolorit 0003

Angli

dyer kolorit 0004

Venecie

dyer kolorit 0005

Burano

dyer kolorit 0006

Guimarães

dyer kolorit 0007

Porto

dyer kolorit 0008

Ericeira

dyer kolorit 0009

Alpe

dyer kolorit 0010

Trento

dyer kolorit 0011

Alpe

dyer kolorit 0012

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply