Nxënësit

Greva e mësimdhënësve është duke vazhduar në arsimin parauniversitar dhe universitar në Kosovë. Qeveria ka bërë të ditur se pagat e mësimdhënësve kanë dalë me rritje por grevistët kanë bërë të ditur se nuk janë paguar në mënyrë retroaktive që nga fillimi i vitit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply