MSA-ja për Kosovën

Komisioni Evropian ka miratuar me procedurë të shkruar tekstin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit në mes të BE-së dhe Kosovës.Me këtë hap, KE ka përmbyllur procedurën e vet, e cila tani do t’i kalojë Këshillit, gjegjësisht shteteve anëtare.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply