Papa Françesku

Papa Françesku shkel tokën e Shqipërisë Vuajtjet nga dikatura dhe bashkëjetesa fetare janë dy arësyet që Papa zgjodhi Shqipërinë për vizitën e tij të parë në Evropë. 1200 gazetarë të huaj janë akredituar për të ndjekur nga afër vizitën e Papës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply