PD

Gjykata Kushtetuese ka rrëzuar kërkesën e PD për të pezulluar reformën territoriale dhe pritet që në ditët në vijim të marrë vendimin përfundimtar për këtë çështje, nëse do e rrëzojë apo do e lërë në fuqi vendimin për reformën territoriale.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply