Përse femrat praktikojnë seksin anal?

Disa femra bëjnë seks anal, në mënyrë që të ruajnë virgjërinë, disa për t’i kënaqur meshkujt, ndërsa disa të tjera thjesht kënaqen me këtë mënyrë seksi.

Interpretimet përse femrat bëjnë seks anal, janë të shumta dhe të ndryshme, sa edhe njerëzit që janë të ndryshëm.

Derisa disa e bëjnë këtë gjë për kënaqësi, nga ana tjetër, ka femra të cilat e bëjnë vetëm për ta kënaqur partnerin.

Mirëpo, gjithsesi ka edhe nga ato që e praktikojnë sepse u pëlqen ndjenja gjatë kohës së penetrimit në anus.

an333

Disa gjatë seksit anal ndiejnë preson në mënyrë krejtësisht në pjesën tjetër të vagjinës dhe të pjesës së jashtme të organit gjenital dhe për shumicën nga to është e vetmja mënyrë që të kënaqen.

Shumicës së femrave jashtëzakonisht u përshtatet masazhi i anusit dhe mbase madje edhe ndonjë gisht në anus (zakonisht është më mirë që gishtin t’ia fusni në anus, drejtpërdrejt para kulmit të saj, mirëpo më parë duhet të merrni pajtimin e saj), derisa nuk janë të gatshme për seks anal.

Mirëpo, seksi anal nuk është diçka që nuk praktikohet, mirëpo as ju nuk jeni të parët që e bëni.

Shumica pranojnë seksin anal vetëm për shkak të partnerit dhe nuk pranojnë që penetrimi i tillë nuk u ofron kënaqësi. /NGJYRA.COM/

an222

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply