Policët rusë në ‘detyrë’

Rusia, vendi më i madh në botë, njihet për arinjtë, vodkën, dhe presidentin e gjithëpushtetshëm, Vladimir Putin. Por, kush e ruan këtë vend të madh dhe Putinin – apo, cilat janë ato forca ruse që pushtuan Krimenë në Ukrainë?

Sigurisht, jo policët rusë që do t’i prezantojmë në vijim…  fotografitë e të cilëve janë bërë objekt talljeje kudo në botë.

Megjithatë, duhet pranuar se në Rusi shumëçka është ironi e pastër, andaj dhe fotografitë në vijim pasqyrojnë vetëm një pjesë të jetës që bëjnë oficerët policor në këtë vend. /NGJYRA.COM/

policia ruse1 policia ruse2 policia ruse3 policia ruse4 policia ruse5 policia ruse6 policia ruse7 policia ruse8 policia ruse9 policia ruse10 policia ruse12 policia ruse13 policia ruse14 policia ruse15 policia ruse16 policia ruse17 policia ruse18

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply