Ja ku i ruajnë rusët motoçikletat e tyre gjatë dimrit

Dimri ka trokitur në dyert e Rusisë, dhe pasi që kjo nuk është stinë për ngasje të motoçikletave, për shkak se rrugët janë të rrëshqitshme – atëherë, patjetër duhet gjetur vend për magazinimin e tyre.

Sidoqoftë, rusët kanë një traditë të çuditshme – respektivisht, një vend të posaçëm ku i ruajnë motoçikletat gjatë dimrit – askund tjetër pos në apartamentet e tyre.

Madje, ata janë aq shumë krenarë me motoçikletat që posedojnë, sa që u bëjnë vend atyre brenda hapësirës ku jetojnë – edhe po të jetë ajo një banesë njëdhomëshe.

Se si duket kjo, do të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

moto rusi 001 moto rusi 002 moto rusi 003 moto rusi 005 moto rusi 006 moto rusi 007 moto rusi 008 moto rusi 009 moto rusi 010 moto rusi 011 moto rusi 012 moto rusi 013 moto rusi 014 moto rusi 015 moto rusi 016 moto rusi 017 moto rusi 018 moto rusi 019 moto rusi 020 moto rusi 021 moto rusi 023

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply