Portretet e pabesueshme të realizuara me stilolaps

Disa njerëzve shkrimi me stilolaps u ka ardhur në maje të hundës – por, jo dhe spanjollit Juan Francisco Casas. Ky artist spanjoll, në fakt, nuk e përdorë stilolapsin për të shkruar, por për të vizatuar portrete të pabesueshme – e që duken shumë reale.

Casas, me anë të lapsit të thjeshtë të prodhuesit BIC, me shumë zell dhe përkushtim, në copa letrash ka realizuar portrete të pabesueshme, që duken sikur të ishin fotografi reale.

Juan Francisco Casas9

Artisti Casas momentalisht jeton dhe punon në Paris dhe Madrid, ndërkaq krahas veprave artistike me stilolaps, ai krijon dhe piktura të bukura, të cilat i realizon me pajisje sikur dhe piktorët tjerë në botë. Megjithatë, ai bëri emër të madh në botë, duke krijuar vetëm me stilolaps. /NGJYRA.COM/

Juan Francisco Casas7 Juan Francisco Casas10 Juan Francisco Casas17 Juan Francisco Casas19 Juan Francisco Casas5 Juan Francisco Casas4 Juan Francisco Casas3 Juan Francisco Casas6 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Juan Francisco Casas11 Juan Francisco Casas20 Juan Francisco Casas13 Juan Francisco Casas15 Juan Francisco Casas8 Juan Francisco Casas18 Juan Francisco Casas16 Juan Francisco Casas1 Juan Francisco Casas14

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply