Prapanicat më të famshme të Hollywood-it

Të kesh prapanicën e bëshme është një aset shumë i vlefshëm në ditët e sotme. Nëse nuk besoni në një fakt të tillë – mjafton të përmendim një shembull – famën që gëzon starleta Kim Kardashian. Dhe, natyrisht, ajo nuk është e vetme.

Faqet rozë dhe interneti në përgjithësi, janë vërshuar me fotografitë e përditshme të femrave të njohura të Hollywoodit – dhe, një pjesë e madhe e këtyre fotografive, janë imazhe ku janë “kapur” prapanicat e tyre, të cilat ato nuk përtojnë t’i ekspozojnë.

Se kjo është koha e prapanicave të theksuara e dëshmojnë edhe video-spotet muzikore, ku së fundi dominojnë skenat përvëluese të fundshpinave…

Në kemi përzgjedhur një listë të 11 prapanicave më të bëshme dhe më të famshme të Hollywoodit. Ndërsa ju mund të shtoni numrin e tyre.

Ndërkaq, jo shumë kohë më parë kemi përzgjedhur edhe nëntë prapanicat më të famshme të shoubizit shqiptar, shkrim që mund të lexoni duke klikuar mbi këtë link: Top 9 prapanicat shqiptare. /NGJYRA.COM/

Iggy Azalea prapa1

Iggy Azalea

beyonce prapa2

Beyoncé

jennifer-lopez prapa3

Jennifer Lopez

Miley-Cyrus prapa5

Miley Cyrus

kim-kardashian prapa6

Kim Kardashian

Nicki Minaj prapa7

Nicki Minaj

Amber Rose prapa8

Amber Rose

shakira prapa10

Shakira

sofia-vergara prapa11

Sofia Vergara

Coco austin prapa12

Coco Austin

scarlett-johansson-prapa13

Scarlett Johansson

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply