10 aktorët që më së shpeshti qajnë në filma

Kushdo që thotë se meshkujt nuk qajnë, atëherë ai person nuk ka parë shumë filma – sidomos jo filmat ku luajnë aktorët për të cilët do të bëjmë fjalë në këtë shkrim.

Ata njihen për qëndrueshmëri, mashkullorësi, por këta aktorë nuk përtojnë të tregojnë as dhe anën e tyre të butë  – pasi që në shumë filma ku kanë luajtur janë përlotur.

E pazakonshëm është fakti se po këta aktorë njihen për rolet e njerëzve të fortë, andaj kur i shohim në role të personave të ndjeshëm – duket sikur ata kanë ikur nga origjinaliteti i tyre.

Sidoqoftë, të qarat e tyre janë shpeshtuar, ndërsa këtë lloj të ndjeshmërisë mashkullore publiku ka filluar të pranojë gjithnjë e më shumë.

Pa marrë parasysh nëse bëhet fjalë për lotët e kënaqësisë, mërzisë apo dhe të dhimbjes, një gjë është e qartë, koha kur meshkujt janë portretizuar si persona stoik por dhe pa ndjenja ka perënduar.

Të shohim në vijim se cilët aktorë përloten më së shpeshti në filma, respektivisht në cilët filma të famshëm ata janë përlotur. /NGJYRA.COM/

10. Hugh Jackman

aktoret qajne 010

Filmat: The Soloist, Tropic Thunder dhe The Singing Detective.

9. Robert Downey Jr.

aktoret qajne 009

Filmat: The Soloist, Tropic Thunder dhe The Singing Detective.

8. Leonardo DiCaprio

aktoret qajne 008

Filmat: Shutter Island, Titanic dhe The Basketball Diaries.

7. Matt Damon

aktoret qajne 007

Filmat: Good Will Hunting, All the Pretty Horses dhe Saving Private Ryan.

6. Tom Cruise

aktoret qajne 006

Filmat: Jerry Maguire, Magnolia dhe Cocktails.

5. Sean Penn

aktoret qajne 005

Filmat: Dead Man Walking, I am Sam, Mystic River dhe The Assassination of Richard Nixon.

4. Brad Pitt

aktoret qajne 004

Filmat: Legends of the Fall, Se7en dhe Babel.

3. Tom Hanks

aktoret qajne 003

Filmat: Forrest Gump, Captain Phillips dhe Saving Private Ryan.

2. Mel Gibson

aktoret qajne 002

Filmat: Ransom, The Patriot dhe Signs.

1. Robert De Niro

aktoret qajne 001

Filmat: Raging Bull, Goodfellas, City by the Sea dhe Analyze This.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply