Rinia e PDK-SË

Dje dogjën flamurin, sot takuan myftiun, Naim Tërnava. Të rinjtë e PDK-së thonë se veprimi i djeshëm, djegia e flamurit të ISIS, nuk ka si qëllim ofendimin e ndjenjave fetare të besimtarëve dhe as thënieve të shenjta islame – por të kundërshtojë aktet terroriste të ISIS.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply